Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prebudenie ako z hororu: Priateľku na smrť vystrašil, paralyzovaná kričala o život!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Vzťah medzi mužom a ženou nebýva nikdy úplne ružový, ale to, čo vykonal James Williams svojej priateľke, sa určite nedá chápať ako prejav nehynúcej lásky. Vystrašil ju totiž tak poriadne, že vydesená dievčina chcela ujsť s plačom a krikom z domu.

James strávil týždne navrhovaním a výrobou bábiky, ktorá by sa podobala na Samaru z kultového hororu Kruh a keď jeho priateľka zaspala v obývačke pred televíznou obrazovkou, usúdil, že prišla tá správna chvíľa.

Ešte predtým stihol dievčine nahovoriť, že videl akúsi ženu stáť uprostred noci na konci ich postele, takže predpríprava bola naozaj dokonalá. Potom stačilo už len repliku vyhotovenú z gumených rukavíc, balónikov, bublinkovej fólie, baliaceho papiera, starých šiat, vešiaka, pásky a farby upevniť pred televízor a ukryť sa v podkroví. Odtiaľ ju ovládal pomocou dvoch laniek.

Keď sa priateľka na jeho zahúkanie prebudila a rozospatá uprela zdesený pohľad na domnelého ducha, ktorý sa za ňou snažil vyliezť z obrazovky, jediné na čo sa zmohla, boli opakované a neustávajúce výkriky. Všetko zašlo až tak ďaleko, že bola rozhodnutá ujsť z domu, ale v tej chvíli ju James zastavil a začal ju objímať. Ako vidno na záberoch, tvár mala celú uplakanú.

Mladík mohol byť asi rád, že v tomto stave nebola schopná mu jednu vraziť a poriadne vynadať za to, čo jej urobil. Neskôr mu však vraj prezradila, že nohy mala ako zo želé a nedokázala poriadne premýšľať, o tom, čo sa deje. Jediné, čo vedela, bolo, že sa za ňou čosi načahuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu