Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Skvelé VIDEO: Ľudí na ulici desí na smrť muž rozrezaný na polovicu!

(Zdroj: YouTube)

USA - Uvidieť rozrezaného muža na polovicu počas karnevalu by nikoho neprekvapilo, ale zrazu ho zočiť za bieleho dňa uprostred ulice, je iba pre silné povahy. Presvedčili sa o tom aj náhodní Američania, ktorých komik a kúzelník Andy Gross vydesil svojím žartíkom na smrť.

Andy Gross sa rozhodol, že je načase preniesť svoje umenie aj na verejnosť a neváhal sa zakrádať k náhodným okoloidúcim v podobe, ktorá nebola teda vôbec prirodzená. Jeho horná a dolná polovica tela sa zdali byť oddelené a ľudia na prvý pohľad nemali šancu zistiť, že ide iba o žart. Ich prvotnou reakciou tak bol šok spojený s útekom, pri ktorom niektorí nešťastníci aj zakopli a spadli na zem.

Stalo sa tak napríklad jednej z dvoch žien, ktoré nič netušiac posedávali na lavičke, keď sa k ním zboku Gross priblížil. Obe upaľovali preč ako život, ale kým jedna sa dostala až k autu, druhá zakopla na pieskovisku a zvalila sa. Ak ste si doteraz mysleli, že podobné scénky z hororov sú vymyslené, mali by ste si asi poopraviť názor.

Niektorí však prejavili pevnejšie nervy a nekričali ako život, ale napokon sa na podarenom vtipe aj zasmiali. Rovnako tak ako diváci, ktorým nič nehrozí a môžu sa pokojne škodoradostne uškŕňať na nachytaných. Keby však boli na ich mieste, ktovie, ako by to dopadlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu