Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexuálny škandál: Ministerka spávala s ôsmimi mužmi naraz, hľadá sa otec!

Rachida Datiová je pekný kvietok Zobraziť galériu (5)
Rachida Datiová je pekný kvietok (Zdroj: parismatch.com)

PARÍŽ - Kto by to bol povedal! V parlamente pôsobí seriózne, ale v súkromí je to poriadna dračica. Reč je o francúzskej exministerke Rachide Datiovej, ktorá zrejme sama nevie, kto je otcom jej trojročnej dcéry. Kandidátov je niekoľko, medzi inými aj brat bývalého prezidenta Nicolasa Sarkozyho.

Vo Francúzsku sa momentálne nehovorí o ničom inom ako o tom, kto splodil dieťa bývalej členky vládneho kabinetu, ktorá šéfovala rezortu spravodlivosti. Predtým, ako sa narodila malá Zahra, totiž podľa všetkého viedla veľmi pestrý intímny život. 

Datiová oficiálne za otca dievčatka označuje francúzskeho miliardára Dominiquea Desseignea (68), čo ale on tvrdošijne odmieta a nechce ani podstúpiť test DNA, ktorý by otcovstvo potvrdil, resp. vylúčil. Má na to pádny dôvod; vyhlásil, že v čase, keď Rachida spávala s ním, mala pomer s ďalšími najmenej siedmimi mužmi. K dispozícii má vraj aj ich zoznam.

Na ňom figurujú mená ako bývalý španielsky premiér José Maria Aznar, Sarkozyho brat Francois, najvyšší štátny zástupca Kataru, istý výkonný riaditeľ spoločnosti, francúzsky televízny moderátor, bývalý štátny tajomník pre šport Bernard Laporte či dedič impéria zaoberajúceho sa predajom luxusného tovaru. 

Na to kedy a či vôbec pravda vyjde najavo, si budú musieť Francúzi ešte počkať. Keďže Datiová ale veľmi rada ocitá v centre pozornosti, je pravdepodobné, že spor o otcovstvo nie je posledná vec, o ktorej sa v súvislosti s ňou bude hovoriť.

Tu sú niektorí z kandidátov na Zahrinho otca:

Dominique Desseigne
Zobraziť galériu (5)
Dominique Desseigne  (Zdroj: parismatch.com)

Francois Sarkozy
Zobraziť galériu (5)
Francois Sarkozy  (Zdroj: agoravox.fr)

Jose Maria Anzar
Zobraziť galériu (5)
Jose Maria Anzar  (Zdroj: Wikipedia)

Bernard Laporte
Zobraziť galériu (5)
Bernard Laporte  (Zdroj: telegraph.co.uk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu