Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smrť nymfomanky: Nemka (†47) nútila mužov do neustáleho sexu!

Antje Crapniková
Antje Crapniková (Zdroj: bild)

MNÍCHOV - Oblečená v tesných šatách a predvádzajúca svoj bujarý výstrih. Tak pózuje Antje Crapniková na fotografii, ktorá vôbec nenasvedčuje tomu, že by sa cítila nešťastná. Dôvod prečo jej život skončil vo veku 47 rokov je stále záhadou, ale predpokladá sa, že by mohol mať súvis s jej nymfomániou. Sexuálna predátorka totiž čelila obvineniu, že vo svojom byte v Mníchove proti ich vôli držala dvoch mužov a nútila ich mať s ňou pohlavný styk.

Prvý prípad sa odohral v apríli tohto roka. Crapniková zbalila v bare Dietera Schulza (43) a po niekoľkých pohárikoch sa presunuli do jej bytu. Tam s ňou zvládol zopár čísel za sebou, ale výdrž jeho partnerky bola oveľa väčšia. Aj napriek jeho vyčerpanosti, žiadala sex, čo jej však nedokázal splniť a v strachu pred ňou utiekol na balkón, odkiaľ zavolal na tiesňovú linku. Po príchode policajtov žiadala, aby sa k nim pripojili. Tí to odmietli, ženu zatkli a neskôr odviedli na psychiatriu.

Táto výstraha však ženu nedonútila stopnúť svoje sexuálne pudy a o mesiac neskôr si vyhliadla druhú obeť. Pri jazde autobusom zbalila 36-ročného Afričana, ale aj pre toho bolo nad jeho sily ukojiť nymfomanku, ktorá zamkla všetky dvere a schovala kľúče, aby si svojho partnera poistila. Našťastie sa mužovi po 36 hodinách predsa len podarilo utiecť. Plačúceho ho na ulici našli náhodní okoloidúci. Keď im porozprával celý príbeh, pomohli mu zavolať políciu.

Jej najnovší a posledný milenec však zažil šok, keď sa ráno prebudil v jej posteli a našiel ju vedľa seba ležať mŕtvu. Išlo o jej suseda, ktorý smrť okamžite nahlásil na polícii. "Vedel som, že niečo nie je v poriadku, pretože to zvyčajne chcela hneď ráno," uviedol milenec. Či je za jej smrťou nenásytný sexuálny apetít alebo niečo iné, určí pitva.

Crapniková údajne potrebovala sex až 10-krát denne. Podľa jej matky, s ktorou volala noc pred smrťou, išlo o chorú osobu. Pri rozhovore sa sťažovala, že rok 2012 bol hrozný a že ten budúci by mohol byť lepší.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu