Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zo slušného dievčaťa (11) prostitútka: Sex za drogy a vodku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: childrensrightsportal.org)

OXFORD - Pochádzala z dobrej rodiny a napriek tomu na ňu čakal krutý osud. Dievčina z anglického Oxfordu sa zaplietla so staršími mužmi a stala sa z nej prostitútka. Jej rodičia neustále rozmýšľajú nad tým, kde spravili chybu.

Rachel bola až do svojich jedenástich rokov vzorným dieťaťom. V škole vynikala a učitelia ju mali radi. Jej detstvo skončilo v momente, keď padla do osídiel pedofilného gangu. Odrazu začala chodiť neskoro domov a na tele mala častokrát modriny.
 
O dva roky neskôr už bola situácia neúnosná. Jej facebookové konto zaplavovali emaily od sexuchtivých mužov, ďalší jej posielali na mobil svoje nahé fotky. Vtedy už bolo matke Georgine jasné, čo sa deje. Zvrhlíci predávali jej dcére za sex drogy, cigarety a vodku, napísal portál tn.cz s odvolaním na Daily Mail.
 
"Častokrát sme s manželom jazdili na aute po okolí a hľadali ju. Snažili sme sa ju udržať doma. Zamykali sme na noc dvere aj okná. Ale ona aj tak utiekla. Na druhý deň sa vrátila s plačom a ospravedlňovala sa," hovorí zúfalá žena.

Neskôr sa ukázalo, že dievčinu zneužívala skupina siedmich mužov, piati Pakistanci a dvaja Afričania. V súčasnosti čelia obvineniu zo znásilnenia, detskej prostitúcie a obchodovania s dievčatami. Ge
orgina sa teraz obviňuje, že nezabránila tomu, aby jej dcéra skončila ako prostitútka. Svoj podiel viny má však na tom zrejme aj polícia, ktorá sa prípadom začala zaoberať príliš neskoro. 
 
Tínedžerka momentálne žije na druhom konci Veľkej Británie, aby ju nikto z gangu nemohol vyhľadať. Dozerajú na ňu sociálni pracovníci a nemá prístup k telefónu ani k internetu. Rodičia ju chodia pravidelne navštevovať.
 
"Myslela som si, že keď sa budem stýkať so staršími mužmi, tak budem mať lepší život. Ale im na mne nezáležalo, chceli len sex. Ďakujem mojej mame za to, že vždy pri mne stála," povedala Rachel. Jej meno i meno matky bolo z pochopiteľných dôvodov zmenené.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu