Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Detaily zakázanej lásky študentky a učiteľa: Prvá pusa v triede, sex na chate

Jeremy a Megan sa vraj ľúbili
Jeremy a Megan sa vraj ľúbili (Zdroj: news.lycos.com)

LEWES - Minulý rok sa britské médiá v hojnej miere venovali vzťahu tínedžerky a jej učiteľa, ktorí spolu utiekli do Francúzska, aby mohli byť spolu. Tento prípad už rieši aj súd, na ktorom zaznelo aj to, ako vlastne táto zakázaná láska vznikla.

Románik pätnásťročnej Megan S. a Jeremyho Forresta odštartoval po tom, ako sa trieda vrátila z výletu zo Spojených štátov. Rodičia školáčky sa o ňom dozvedeli, až keď ich dcéra ušla do Francúzska. V jej izbe totiž našli mobilný telefón a v ňom zamilované esemesky od amanta. Tridsaťročný učiteľ matematiky bol medzi ženami veľmi populárny, no nikoho by asi predtým nenapadlo, že si začne s tínedžerkou, navyše, keď je ženatý.

Párik nakoniec vypátrala francúzska polícia a odvtedy je Forrest vo väzbe. Teraz sa zo svojho správania zodpovedá pred súdom, na ktorom už zazneli viaceré detaily z jeho intímneho pomeru s Megan.

"Prvýkrát sme sa bozkávali v triede, keď som mala ešte štrnásť rokov. Neskôr nám to už ale nestačilo. Po pár týždňoch ma zobral na svoju chatu a tam sme sa spolu vyspali," povedala dievčina, ktorá si vtedy nemyslela, že by spravila niečo zlé."Vôbec som sa necítila vinná. Vždy, keď sme sa milovali, použili sme ochranu," dodala.

Forrest je obvinený z udržiavania sexuálneho pomeru s maloletou osobou a únosu dieťaťa. Svoju vinu popiera. Súd pokračuje, informoval Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu