Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Predavačka prichytila zlodejku pri krádeži: Takto ju potrestala

A kadere idú dolu Zobraziť galériu (2)
A kadere idú dolu (Zdroj: YouTube)

WENZHOU - Majiteľka obchodu s oblečením v čínskom meste Wenzhou už mala dosť neustálych krádeží a keď nedávno prichytila zlodejku pri čine, rozhodla sa ju sama potrestať. Ostrihala jej vlasy.

V priebehu posledných pár týždňov prišla majiteľka butiku Lu Sunová (32) o tovar v hodnote v prepočte niekoľkých stoviek eur. Preto bola čoraz ostražitejšia a v každej zákazníčke videla potenciálnu zlodejku.

Nedávno si k nej prišla "nakúpiť" mladá Li Wuová. Lu si okamžite všimla jej podozrivé správanie a chvíľu ju sledovala, aby videla, či si náhodou neprivlastní niečo, za čo nezaplatila. "Chodila stále dookola, bolo jasné, že má niečo za lubom," povedala predavačka.

Akonáhle zbadala, že si Wuová strká šaty do tašky, pribehla k nej a zhodila ju na zem. Obchodníčka odvedľa jej ju pomohla pridržať, zatiaľ čo Sunová vzala nožnice a zlodejku ostrihala. Až potom privolala políciu, informuje portál Austrian Times.

Predavačka prichytila zlodejku pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Chcela som jej uštedriť lekciu a zároveň týmto spôsobom odkázať ostatným zlodejom, aby sa držali od môjho obchodu čo najďalej," dodala Lu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu