Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ostro sledovaný príbeh lásky: Ako bezzubý boháč (†68) vypiekol so zlatokopkou!

Manželmi boli len niečo vyše roka Zobraziť galériu (2)
Manželmi boli len niečo vyše roka (Zdroj: estrepublicain.fr)

PARÍŽ - Manželstvo bohatého francúzskeho pustovníka a blonďavej realitnej agentky z Paríža pred časom plnilo stránky novín a časopisov po celom svete. Teraz sa tak deje opäť, "prekvapivo" kvôli závetu. V ňom totiž strapatý pán svojej zákonitej manželke nezanechal ani cent.

Šesťdesiatosemročný Marcel Amphoux bol askét, ktorý žil v chatrči bez vody a elektriny neďaleko hraníc s Talianskom. Na prvý pohľad vyzeral ako úplný žobrák, ktorý prežíval zo dňa na deň. Pravdou však je, že tomuto Francúzovi patril majetok obrovskej hodnoty. Neďaleko alpského lyžiarskeho strediska Serre Chevalier vlastnil päť zrubov, ktoré keby sa prerobili povedzme na hotely, stali by sa pre svojho majiteľa doslova zlatou baňou.

Podobne pravdepodobne zmýšľala aj o 26 rokov mladšia realitná agentka Sandrine Devillardová, ktorá sa s Marcelom zoznámila, keď od neho chcela kúpiť časť jeho pôdy. On však nesúhlasil, preto vymyslela iný spôsob, ako by sa k nej mohla dostať. 7. septembra 2011 si dedka vzala za manžela. Odvtedy ju okolie nevolalo inak ako zlatokopka.

Ostro sledovaný príbeh lásky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: estrepublicain.fr)

Stalo sa však to, že vlani v novembri Amphoux tragicky zahynul. Auto, ktoré šoféroval Devillardovej priateľ, sa zrútilo v hmle do rokliny. Sandra určite očakávala, že práve ona bude človekom, ktorý po ňom zdedí všetok majetok. Stal sa však pravý opak; manžel ju do svojej poslednej vôle, ktorú spísal len pár týždňov pred smrťou, vôbec nezahrnul. Chatky odkázal nájomcom a ostatné pozemky prepísal na osobu, ktorej identita ostáva neznáma. "Každý, kto závet videl, nepochybuje o tom, že ju písal Marcel. Jasne z nej vyplýva, že svojej manželke nechcel odkázať nič," uviedol právnik Jean-Michel Colmant.

Sandra plánuje poslednú vôľu napadnúť a domáhať sa toho, na čo má vraj nárok, píše Daily Mail. Či aj súd bude zdieľať rovnaký názor, ukáže až čas. Už teraz je však jasné, že tento príbeh sa tak skoro neskončí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu