Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Každý deň brala párty drogy: Musia jej vybrať močový mechúr!

(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britka Danielle Watsonová (23) začala už ako tínedžerka experimentovať s párty drogami v presvedčení, že sa jej nič nemôže stať. Rýchlo si však na ne vytvorila závislosť a počas vrcholu si "šľahla" až 100 "čiar" ketamínu a mňau mňau denne. Nebolo to však bez následkov. O pár rokov na to doplatil jej močový mechúr, ktorý jej budú musieť odstrániť.

Minulý rok v júni dievča previezli do nemocnice s neznesiteľnou bolesťou močového mechúra. Lekári Danielle povedali, že ho má zničený rokmi užívania drog a viac je nepoužiteľný. Navyše jej ho musia vyoperovať. Zákrok má podstúpiť ešte tento mesiac a po zvyšok života bude nútená odvádzať moč cez dieru v bruchu.

Danielle, ktorá je teraz čistá, rozpovedala svoj príbeh časopisu Closer v snahe zachrániť ďalších mladých ľudí pred pádom do pasce drogovej závislosti. "Hanbím sa, ale chcem, aby ľudia vedeli o mojom stave, pretože je potrebné si uvedomiť, aké nebezpečné sú tieto látky," uviedla dievčina, ktorá vraj nikdy neužívala tvrdé drogy.

Prvá známka toho, že niečo nie je v poriadku, sa objavila vlani v januári, keď si našla na nohavičkách krv. Zistila, že krv sa jej každý deň objavuje v moči a musí nosiť vložku. Za lekárom nezašla, pretože sa vraj cítila príliš trápne. Príznaky šesť mesiacov ignorovala, až kým sa nezrútila na jednom večierku a nezobrali ju do nemocnice, kde sa dozvedela strašnú správu.

Keď jej povedali o zničenom močovom mechúre rozplakala sa a bola veľmi vystrašená. "Neviem, či si nájdem priateľa alebo budem mať rodinu - nemôžem sa prinútiť intímne zblížiť s mužom. Hanbím sa a cítim sa špinavá," hovorí Danielle, ktorá zo všetkého obviňuje niekdajšiu legálnosť párty drog. Tá jej vraj dala falošný pocit bezpečia a neuvedomila si, koľko škody môžu napáchať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu