Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Drzý Čech šokoval bratislavských policajtov: Pýtal si od nich "papírky" na hašiš!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia)

BRATISLAVA - To je vrchol! Bratislavskí policajti počas pešej hliadky na Námestí SNP v Bratislave zažili poriadny šok. V nedeľu hodinu po polnoci k nim pristúpil Ondřej (27) z Česka a položil im otázku, ktorá im vyrazila dych. Popletený mladík od nich pýtal "papírky" na ušúľanie cigarety z hašišu. Tento zbytočný prešľap ho teraz vyjde poriadne draho, v base môže skončiť až na 10 rokov.

Ondřej dostal počas nedeľnej noci chuť na hašiš, no chýbali mu cigaretové papieriky, do ktorých by ho zabalil. Na Námestí SNP si preto vyhliadol dvoch pánov, od ktorých dúfal, že nejaké dostane. Horšie si však ani vybrať nemohol. Po otázke, či nemajú "papírky" na ušúľanie, naňho totiž vytiahli služobné preukazy a rovno aj putá.

Chuť na hašiš ho v tej chvíli určite veľmi rýchlo prešla a mužom zákona drogu odovzdal. "Muž policajtom na výzvu dobrovoľne vydal priesvitné igelitové vrecko s obsahom neznámej zelenej rastliny, o ktorej sa vyjadril, že ide o hašiš," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Zúfalca odviedli na oddelenie a obvinili z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi

Expertíza potvrdila, že látka, ktorú Čech policajtom odovzdal, je hašiš. Zo zaisteného množstva by bolo možné vyrobiť až 15 jednorazových dávok drogy. Ondřejovi teraz hrozí až 10-ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu