Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Z boháča chudák: Mladík (19) vyhral milióny, skončil na podpore!

Michael Carroll
Michael Carroll (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Michael Carroll (30) vyhral v roku 2002 takmer 10 miliónov libier a nevedel sa vpratať do kože. Po desaťročí búrlivého života nemá ani penny a musel prijať pomoc od štátu. Nedávno si našiel opäť zamestnanie a pracuje v továrni na sušienky.

Carroll svoje bohatstvo hlúpo utratil za alkohol, drogy, prostitútky, šperky a luxusné autá. Na pozemku svojho sídla usporadúval bláznivé preteky a užíval si luxusné dovolenky. Tri milióny libier daroval rodine a kamarátom. Ďalší investoval do svojho obľúbeného klubu Glasgow Rangers.

Mladý Brit priznal, že vlani mal na účte len 70 pencí a musel požiadať o pomoc v hmotnej núdzi. Nič ale neľutuje. "Desať rokov som žil naplno a teraz som späť v realite. Za jednu dekádu som toho zažil viac, než by niektorí stihli za dva životy. Nič si nevyčítam, urobil by som to znova," povedal Carroll.

Momentálne skrachovaný milionár pracuje v továrni na sušienky v škótskom meste Elgin. Miestni ho mali problém spoznať, v časoch svojej najväčšej slávy mal výraznú nadváhu, ale teraz jeho hmotnosť klesla.

"Má rovnaký prízvuk, ale dosť schudol. Niektorí zamestnanci tomu nemohli uveriť, ale zakrátko bolo jasné, že to je naozaj on. Povedal, že bol nejaký čas na podpore. Teraz je preto nadšený do práce a chce zarábať," povedal podľa portálu novinky.cz jeden z obyvateľov dediny Urquhart, kde sa Carroll usadil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu