Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexškandál v nemocnici: Osem lekárov a sestričiek si to "rozdalo" v práci!

(Zdroj: YouTube)

PROGRESO - Nočná zmena lekárov a sestričiek na klinike v mexickom meste Progreso bola taká nudná, že sa ju personál rozhodol trochu oživiť. Štyria muži a štyri ženy to roztočili naozaj vo veľkom štýle a oddali sa svojím sexuálnym túžbam.

Všetko sa malo začať trochou hudby, ale potom nasledoval tanec v lone a odtiaľ bol už len krôčik k orálnemu sexu. Ani pri ňom však rozvášnení zdravotníci nezostali. Dostali sa až k swingers párty a orgiám, pri ktorých vraj nemal chýbať ani homosexuálny pohlavný styk ako medzi mužmi, tak aj medzi ženami.

Personál však doplatil na to, že si svoju zvrhlú akciu natočil na videá, ktoré sa akýmsi spôsobom dostali na sociálne siete a celý škandál sa prevalil aj v nemocnici. Vedenie nariadilo prešetrovanie prípadu, ktoré skončilo 6. mája s tým, že všetkých osem hriešnikov prepustili.

Tamojšie ministerstvo zdravotníctva sa k vzniknutej situácii zatiaľ nevyjadrilo, ale na klinike vraj už predtým vládlo veľké napätie. Predpokladá sa, že po tom, ako vymenili jej správcu, bude nasledovať aj nový audit. Informoval portál sipse.com.

Sexškandál v nemocnici

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu