Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž omylom nafilmoval, ako frajerka (28) sexuje s jeho synom (16)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: care2.com)

SYDNEY - Muža z austrálskej Tasmánie hnevali paranormálne javy v jeho dome, a tak sa rozhodol, že nastaví kameru a bude čakať, čo sa na zázname objaví. Jeho prekvapenie muselo byť o to väčšie, keď namiesto ducha našiel na videu svoju partnerku a dospievajúceho syna, ako sa oddávajú vášni.

Obvinená frajerka sa súdu priznala k piatim prípadom pohlavného styku s tínedžerom a v pondelok sa má rozhodnúť o jej treste.

Prokurátorka Jackie Hartnettová počas pojednávania uviedla, že žena vlani v októbri zašla do chlapcovej izby, aby si pohovorila o jeho lekciách v autoškole, ale nakoniec mu predviedla učivo trochu iného charakteru.

Nasledujúci deň jej nastávajúci pripravil kameru v snahe zachytiť dôkazy o paranormálnym aktivitách v dome, ale zabudol ju vypnúť. Keď sa vrátil a prehrával si zábery, uvidel svojho syna a ženu, ako sa bozkávajú a maznajú. Pri následnom "výsluchu" sa milenka snažila celý incident bagatelizovať, ale jeho syn sa priznal, že už mali sex trikrát.

Muž zavolal na políciu a počas rozhovoru nahraného na video žena pripustila, že už mala s chlapcom dvakrát pohlavný styk a vedela, že má iba 16 rokov.

Hartnettová ďalej súdu prezradila, že v nasledujúcich týždňoch žena nasledovala tínedžera do inej časti štátu, kde mali sex niekoľkokrát v hotelovej izbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu