Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Tak to je sila: Muž súloží s bicyklom na verejnosti!

(Zdroj: youtube, )

OSTERLUND - Niekoho vzrušujú ladné krivky, iného kypré tvary a niektorí muži majú zjavne v sexuálnej obľube úplne iné objekty ako ženy. Dosvedčuje to video zo švédskeho mesta Osterlund, ktoré zachytilo istého chlapíka, ako sa uspokojuje na odstavenom bicykli.

Majiteľ dvojkolesového tátoša Per Edstrom chcel zistiť, kto mu na ňom opakovane prerezáva gumy, a tak páchateľovi nachystal pascu v podobe kamery. Záznam však ukázal niečo, čo bolo aj pre neho veľkým prekvapením.

Video podľa portálu tn.cz zobrazuje muža v kapucni, ktorý sa uspokojuje o bicykel a drží pri tom v ruke kus papiera. Podľa švédskych médií zvrhlík následne prepichol pneumatiku a vyvrcholil do nej.

Polícia skúma možnú spojitosť s prípadom, ktorý sa v Osterlunde stal v roku 2007. Vtedy tridsaťpäťročný muž prepichol gumy na dvadsiatich bicykloch pred tým, ako ejakuloval na sedadlo.

Per Edstrom sa vyjadril, že proti podivným chúťkam nič nemá, len chce, aby jeho miláčika nechali na pokoji. "Ja sa ho nebojím, len ma irituje, že ten bicykel musím neustále zalepovať," uviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu