Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pre koho je určený kurz Úvod do koučingu?

Predajte sa! Biznis Coaching pre jednotlivcov alebo firmy
Predajte sa! Biznis Coaching pre jednotlivcov alebo firmy (Zdroj: Power coaching)

BRATISLAVA - Kurz Úvod do koučingu – Solution focused coaching, Self coaching je určený pre všetkých, ktorí sa o koučing zaujímajú, chcú zistiť, čo naozaj koučing je a čo nie je, čo v skutočnosti obnáša byť koučom a ako koučovať. Pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť koučovať seba aj iných, alebo chcú byť profesionálom v tejto oblasti.

Tak isto je určený pre každého, kto chce lepšie pochopiť a spoznať seba samého aj iných, chce sa naučiť správne komunikovať a efektívne riešiť problémy.

Na kurze sa naučíte rozpoznať koučing od ostatných používaných metód, zistíte, o čo sa kouč pri práci snaží a aké nástroje na to využíva. Použitie jednotlivých nástrojov si aj v praxi vyskúšate. Budete koučom aj koučovaným, čo je najlepšia cesta ako techniky pochopiť, zistiť ako vám idú a ako sa pri nich cítite. Po skončení kurzu budete schopný tieto nástroje používať a budete vedieť koučovať seba aj druhých. Vďaka získaným informáciam budete lepšie poznať seba samého, svoju osobnosť, motívy a ciele. Uvedomíte si svoje silné a slabé stránky, budete vedieť pochopiť a predvídať možné zámery Vášho správania, čo Vám pomôže pri predchádzaní nedorozumeniam a konfliktom. Tak isto budete vedieť lepšie odhadnúť aj druhých ľudí, budete vedieť prispôsobiť svoju komunikáciu situácií a naučíte sa efektívne riešiť problémy.

Všetko, čo sa naučíte pomôže zlepšiť Váš osobný aj profesijný život. Tým, že budete vedieť lepšie komunikovať s ľuďmi a riešiť problémy, budete aj sebaistejší a odvážnejší. To, že sa budete lepšie poznať, Vám pomôže pri výbere vhodnej cesty životom a otvorí dvere plné nových možností, ktoré ste predtým možno len nechceli vidieť. Kurz Úvod do koučingu Vás môže ovplyvniť jedine v pozitívnom a obohacujúcom smere, či už sa rozhodnete koučingu venovať ďalej naplno, alebo nie.

Viac o kurze sa dozviete na: www.businesscoaching.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu