Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neprítomný pohľad a bľabotanie: Takto vymývajú mozgy v kostole?!

Dievča vyzerá, že je v tranze
Dievča vyzerá, že je v tranze (Zdroj: YouTube)

CHESTER - Viaceré náboženské spoločenstvá čelia kritike za to, že viac, ako o dobro svojich farníkov im ide o to, aby ich naočkovali svojimi múdrosťami a z nich vytiahli nejaký ten finančný príspevok. Otáznik visí aj nad tým z americkej Virginie. Ani s ním zrejme nie je všetko s kostolným poriadkom.

Vo svete sú najviac rozšírené štyri hlavné náboženstvá, ale popri nich ľudia vyznávajú aj iné vrátane tých, ktoré by sa dali označiť za sekty. Tie častokrát manipulujú so psychikou veriaceho, aby potlačili jeho osobnostnú identitu a on sa úplne podrobil vodcovi.

Nikto netvrdí, že k takým patrí aj spoločenstvo The Sanctuary United Pentacostal Church z mesta Chester. Video, ktoré natočil návštevník kostola po jednej z ich omší, ale vyzerá všelijako. Sú na ňom štyri dievčatá, ktoré sedia na zemi za poslednou lavicou a duševne rozjímajú. Jedno z nich je očividne v tranze. Bezprízorne niečo bľaboce, pričom mu nie je nič rozumieť. Miestami dokonca spustí nárek, až človek nevie, čo si má o tom myslieť.

Podľa mnohých užívateľov ide o jasný dôkaz vymývania mozgov. Zarážajúci je pritom vek školáčok, ktoré môžu mať maximálne päťnásť rokov. Názor si však musí každý utvoriť sám.

Dievčatá bľabocú v kostole

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu