Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žiarlivá študentka: Dvojníčku (18) známej speváčky kopla v škole do hlavy!

Tínedžerke závidia jej úspech.
Tínedžerke závidia jej úspech. (Zdroj: Daily Mail)

SHROPSHIRE - Mladá Britka, ktorá si privyrába tým, že vystupuje ako dvojníčka speváčky Taylor Swift, zažíva pre žiarlivosť svojich spolužiačok krušné chvíle. Nedávno ju jedna z nich dokonca priamo v škole kopla do tváre.

"Niektoré dievčatá zo školy začali mať škaredé komentáre, ale veľmi rýchlo sa to vyhrotilo. Tá baba prišla za mnou, vytiahla ma za cop zo stoličky a začala ma kopať do tváre. Bol to totálny šok," uviedla Xenna Kristianová zo Shropshire, ktorej na pomoc museli prísť priatelia a odtrhnúť dvojicu od seba. Incident už tínedžerka ohlásila aj na polícii.

"Museli mi pomôcť kamaráti, učitelia neurobili nič. Nečakala som, že sa niečo také stane. Nie je príjemné vidieť, že si ľudia o vás myslia otrasné veci," dodala dievčina, ktorá začala tento rok vystupovať ako Swiftovej dvojníčka.

Zúčastnila sa niekoľkých charitatívnych vystúpení a súkromných ​​večierkov, ale teraz si musela vziať voľno, kým jej nezmiznú modriny a odpuchne čeľusť.

"Volali mi zo školy a povedali, že má poranenú hlavu a možno zlomenú čeľusť. Moje nohy boli ako želé. Musela som tam prísť hneď, ako sa dalo," uviedla Xennina matka, podľa ktorej jej dcéra nikdy nebola bitkárka.

Tamojšia polícia pre portál dailymail.co. uk potvrdila, že dostala správu o napadnutí, ale momentálne nemôže udalosť komentovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu