Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zemanova viróza v drsnejšej verzii: Močenie na klenoty, zvracanie a chľast!

Zeman močí na klenoty Zobraziť galériu (3)
Zeman močí na klenoty (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Miloš Zeman je českým prezidentom zhruba len dva mesiace, aj toto krátke obdobie však stačilo na to, aby sa natrvalo zapísal do pamäte občanov. Naposledy na seba upozornil na predstavení českých korunovačných klenotov. Na túto skvostnú chvíľu už existuje aj paródia.

Zeman a budovanie pozitívneho imidžu - to príliš nejde dokopy. Krásne to demonštroval na minulotýždňovom slávnostnom odomykaní korunovačných klenotov. Celý čas totiž pôsobil, akokeby bol "pod parou". Tackal sa, padala mu hlava a niekedy sa dokonca musel opierať. Pražský hrad tvrdil, že prezident v tom čase zápasil s virózou. Týmto slovám ale asi neverí nikto. Ľudia sú presvedčení o tom, že bol opitý. V Česku už v tejto súvislosti zľudovel slogan "Som na virózu", ako obdoba slovenského "Som na šrot".

Vtipnú príhodu si všimli dokonca aj na vzdialenom Taiwane. Tamojší animátori zo spoločnosti New Media vytvorili na ňu paródiu, ktorá Zemana a jeho priaznivcov asi príliš nepoteší. Prezident v nej totiž močí na korunovačné klenoty v prítomnosti arcibiskupa Duku, potom Svätováclavskú korunu vymení v krčme za pivo, zvracia na rakúskych hraniciach alebo kradne Barackovi Obamovi nedopitý polliter.

Zemanova viróza v drsnejšej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Súdiac na základe doterajších skúseností to zrejme nebolo posledný krát, čo pán Zeman na seba upozornil takýmto neštandardným spôsobom. Nechajme sa prekvapiť, kedy ho "viróza" skolí nabudúce.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu