Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Toto ste už videli? Záhadná rastlina šokovala manželov!

(Zdroj: YouTube)

JUŽNÁ KAROLÍNA - Prekvapený pár z Južnej Karolíny počas svojho výletu do prírody objavil podivnú rastlinu. Aj napriek tomu, že vládlo bezvetrie, stále sa hýbala a nedala sa ničím zastaviť.

Jason Freeman a jeho manželka boli na prechádzke v okolí hotela Hilton, kde narazili na bizarnú rastlinu hojdajúcu sa sem a tam napriek tomu, že vo vzduchu nebolo cítiť ani len vánok.

Zábery ukazujú muža, ako posúva kameru na svojom mobilnom telefóne, aby dokázal, že všetko ostatné naokolo je v úplnom pokoji. Potom sa zameria späť na rastlinu, ktorá sa neustále kymáca. "Bože, to je šialené. Pozrite sa, ako rýchlo sa hýbe," hovorí Freeman so smiechom na zázname.

Napokon použije ruku, aby rastlinu zastavil a na chvíľu ju zadrží. Hoci to najprv vyzerá, že zaznamenal úspech, o chvíľu príde k obnoveniu metronomického kývania.

Freeman nahral video tajomnej rastliny na YouTube 9. apríla a odvtedy zaznamenal už vyše 380-tisíc zhliadnutí. Video číslo dva má takmer 150-tisíc pozretí.

Jeden z komentátorov na serveri Youtube sa poskúsil tento bizarný fenomén vysvetliť tým, že ide o oscilačnú frekvenciu kužeľovitých rastlinných stoniek, ktorú už opísali aj v časopise American Journal of Botany. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu