Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Horúca jazda: Vodič ide ako opitý, v rozkroku mu sedí žena!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pokým niekto za volantom počas jazdy fajčí, iný telefonuje a nájdu sa aj takí, čo si dlhú chvíľu krátia napríklad čítaním novín. Z hľadiska rizika však nie je zanedbateľný ani faktor, keď je šofér rozptyľovaný sexuálnymi vnemami, ktoré mu v prípade tohto videa sedia priamo na rozkroku.

Na portáloch LiveLeak a YouTube sa nedávno objavili veľmi laškovné zábery z istej ázijskej krajiny. Natočil ich spolujazdec v aute, ktoré sa márne snažilo predísť vozidlo pred nimi. Jeho šofér totiž kľučkoval po úzkej ceste, ako keby mal v sebe nejmenej dve promile a za žiadnu cenu sa nevedel vmestiť do svojho pruhu. Napokon po úpenlivom trúbení sa predsa len upratal na pravú stranu a dovolil kamere nahliadnuť do svojho vnútra.

Pri predchádzaní tak vyšla najavo pravá príčina jeho nekoordinovanej jazdy. Na kolenách mu sedela čiernovláska otočená tvárou k nemu a poriadne mu zastierala výhľad na cestu. Jej vrchná časť tela síce nebola odhalená a spodná zostala tajomstvom ukrytým za dverami auta, ale dalo sa predpokladať, že vodičovi asi nedáva urgentnú prvú pomoc a dýchanie z úst do úst.

Spoza kamery sa v tej chvíli samozrejme začal ozývať smiech a jej majiteľ sa snažil urobiť, čo najlepšie zábery, ale to sa vodičovi v chúlostivej situácii veľmi nepáčilo. Nakoniec nechceným divákom ukázal vztýčený prostredník. Či však ide o nahranú alebo reálnu situáciu, nie je známe. V komentároch pod videom sa názory na tento problém, ako to už býva zvykom, rôznia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu