Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nahý a vzrušený: Prichytený Angličan (49) masturboval za volantom v 110 km rýchlosti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

CHESTER - Šoférovanie si vyžaduje dve ruky na volante. Inak ale zmýšľa štyridsaťdeväťročný Angličan, ktorý bol počas jazdy prichytený pri masturbovaní. Je teda zrejmé, že viac ako na cestu sa sústredil na svoje sexuálne uspokojenie.

Mnohí vodiči sa počas riadenia auta venujú aj iným činnostiam. Bežným javom je telefonovanie, jedenie či líčenie. Neal Marshall zašiel ešte ďalej. Nedávno ho na diaľnici M56 vo východnom Anglicku zastavila polícia, pretože si všimla, že jeho jazda nie je celkom s kostolným poriadkom.
 
A veru nebola. Neil bol totiž celkom nahý a navyše počas jazdy v rýchlosti 110 km/h onanoval. Podľa svojho advokáta Adriana Evansa sa "nechal uniesť chatovou konverzáciou so sexuálnym podtónom". "To samozrejme neospravedlňuje správanie môjho klienta, ale ho aspoň objasňuje. Svoj čin trpko ľutuje," vyhlásil právny zástupca.
 
Marshall za vzbudzovanie verejného pohoršenia dostal dvanásť mesiacov verejnoprospešných prác a rovnakú dobu bude pod probačným dohľadom. Taktiež bude musieť zaplatiť pokutu 85 libier (102 eur). Za spáchanie rovnakého trestného činu bol odsúdený už v roku 2008, pripomína týždenník Chester Chronicle.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu