Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexturizmus pri Hornáde: Policajti vyháňajú košické celebrity a zakopávajú o kondómy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

KOŠICE - Košickému hniezdočku lásky je koniec. Mestskí policajti zo sídliska Ťahanovce sa rozhodli raz a navždy skoncovať s kurióznym turizmom, ktorý im za posledné roky neovládateľne rástol popri brehoch rieky Hornád. Mladí zaľúbenci sa tam bez zábran oddávali svojím vášniam a miestni muži zákona doslova zakopávali o množstvá použitých prezervatívov. Medzi vášnivými párikmi sa malo dokonca objaviť aj zopár košických osobností, ktoré sa budú musieť rovnako ako všetci ostatní s hniezdočkom lásky rozlúčiť. Informácie priniesol denník Korzár.

Mestskí policajti začali brehy Hornádu, ktoré sa stali rajom pre zaľúbencov, pravidelne kontrolovať. "Dotlačil" ich k tomu podnet zrejme od pobúreného občana. "Kontrolovali sme 27 osádok áut, pokutovali šesť, bez sankcie sme riešili trinástich," opísal jednu z akcií veliteľ stanice MsP Ťahanovce Štefan Fejedelem. Ostatné autá z miesta vykázali s vysvetlením, že parkovanie na verejnej zeleni je zakázané.

Poblázneným párikom, ktoré by si nedali povedať, hrozí až 60-eurová pokuta. Práve táto hrozba väčšinu z nich odradila a pomaly sa začínajú z brehov Hornádu vytrácať. Policajti však v kontrolách naďalej pokračujú a stále nájdu ešte zopár odvážlivcov, pre ktorých je pokuta zrejme slabou výstrahou.

Zaujímavosťou je, že medzi vášnivými milovníkmi bolo aj zopár známych tvárí. "Chodievali tu rôzni ľudia, dokonca sme načapali aj známe osobnosti, ale nie je vhodné, aby som ich špecifikoval," povedal. Údajne má ísť o "celebrity" zo športu či kultúry, ktoré poznajú celé Košice.

Starosta Ťahanoviec je s prácou mestských policajtov spokojný. Pri brehoch Hornádu už nenachádza toľko odpadu, ako to bolo donedávna. „Prezervatívy už nenachádzame, takže v tomto smere sme spokojní. Veď po zime sme vyviezli vyše 170 vriec odpadu," povedal Ján Nigut. Ľudia vraj už konečne nemusia zakopávať o ochranné pomôcky a nerušene si užívať krásy prírody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu