Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

FOTO detí Williama a Kate: Takto by mali vyzerať v dospelosti!

Budúci kráľovskí potomkovia Zobraziť galériu (3)
Budúci kráľovskí potomkovia (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Britskí vedci sa rozhodli predpovedať budúcnosť a vytvorili grafický portrét kráľovských potomkov vojvodu a vojvodkyne z Cambridge. Snímky naznačujú, ako by ich syn či dcéra mohli vyzerať, keď vyrastú.

Britská kráľovská rodina sa už čoskoro rozrastie o nového člena. Manželka princa Williama Kate je totiž tehotná. Grafický dizajnér Nickolay Lamm vytvoril v spolupráci s genetičkou Jenny Chenovou portrét, ktorý odhaľuje, ako by mohli v budúcnosti vyzerať ich deti.

Vyplýva z neho, že vlasy zdedia po matke, čiže by mali byť hnedé, husté a zrejme aj vlnené, pretože tie sú dominantnejšie, než rovné. Čo sa týka očí, je 50-percentná šanca, že budú modré, resp. hnedé. Kate má zelené oči, čo znamená, že v sebe nosí jeden modrý očný gén a jeden hnedý. William je zase modrooký. Ak sa na dieťa prenesie od oboch modrý gén, bude aj ono modroké. Keď naopak od matky dostane hnedý, ktorý je dominantný, bude zelenooké alebo hnedooké. 

Budúci britský panovník by mal mať mierne zakrivený nos. Jeho príbuzní - princ Philip a Charles, ho totiž majú taký istý, takže existuje veľký predpoklad, že nos zdedí po svojom otcovi Williamovi. Pery by mali byť kompromisom oboch rodičov. Kate i William ich majú porovnateľne veľké a rovnaké by ich teda malo mať aj ich dieťa, píše denník The Mirror.

No a nakoniec sa dostávame ku tvaru tváre. Tu platí to isté, ako pri perách. Vojvodkyňa aj vojvoda ju majú oválnu, takže v tomto prípade je to stávka na istotu.

FOTO detí Williama a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO detí Williama a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu