Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pohlavie dediča britského impéria známe: Vojvodkyňa Kate kúpila tento kočík!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk, daily mail)

LONDÝN - Vojvodkyňa z Cambridge má do narodenia svojho prvého potomka už iba tri mesiace, a teda najvyšší čas, aby začala s prípravou výbavičky. Okrem toho, že ju pristihli, ako sa spolu s matkou túla po obchodoch s detským oblečením, mala sa na jednej recepcii priznať, že si už zaobstarala kočík svetlo modrej farby. A to by vraj znamenalo, že pár očakáva syna.

Okolo pohlavia bábätka britského princa Williama a jeho manželky Kate sa vedú dlhodobé špekulácie, ale tentokrát by vraj zvedavci mohli dostať hlavné vodidlo k jeho odhaleniu. Nastávajúca mamička totiž hosťom na jednej recepcii prezradila, že pár už kúpil pre svojho potomka kočík Bugaboo, ktorý majú v obľube aj také celebrity ako Sienna Miller či televízna moderátorka Peaches Geldof. Jeho cena sa pritom zvykne pohybovať od 500 do 1000 libier, ale určite sa nájdu aj drahšie kúsky.

Rozhodujúca v tomto prípade však nie je ani tak značka, ako farba kočíka, ktorá by mala naznačovať, že dvojica očakáva mužského následníka trónu. William a Kate však stále trvajú na tom, že pohlavie svojho dieťatka nepoznajú.

Vojvodkyňa sa ale mala vyjadriť, že pokým ona by chcela radšej synčeka, jej manžel preferuje dcérku. Zoznam mien sa vraj zúžil na Alexandru a Elizabeth pre dievčatko alebo George pre chlapca. Hovorca vojvodkyne však tieto dohady odmietol komentovať. Informoval britský denník Daily Mail.

Pohlavie dediča britského impéria
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu