Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ako bábätko si hrozivo popálila tvár, dnes už vyzerá takmer normálne!

Abbina tvárička bola celá červená Zobraziť galériu (3)
Abbina tvárička bola celá červená (Zdroj: profimedia.sk)

NEWCASTLE - Clare Charltonová z Newcastlu sa zrútila po tom, čo si jej dcéra Abbie týždeň pred svojimi prvými narodeninami prevrhla do tváre vriacu vodu z kanvice a utrpela ťažké popáleniny. Po sérii plastických operácií ich už ale takmer vôbec nevidieť.

Keď Clare zbadala, že sa jej ani nie ročná dcéra obarila, oblial ju studený pot. Abbina tvár a ramená okamžite sčerveneli. Očká jej napuchli tak, že týždeň nevidela, píše portál chroniclelive.co.uk. Svoje prvé narodeniny strávila v nemocnici na jednotke popálenín, kde sa lekári snažili čo najviac zmierniť následky hrozivého incidentu.

Ako bábätko si hrozivo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Bolo hrozné vidieť svoju dcéru trpieť. Keď trochu povyrástla a začala si uvedomovať, že nie je ako iné deti, utiahla sa do seba a bála sa vyjsť von, aby sa jej ostatní neposmievali," povedala Clare.

Statočná dievčina odvtedy podstúpila desať operácií vrátane jednej prevratnej, počas ktorej jej odobrali z tela zdravé kožné bunky a vštepili ich do tváre. Strašný zážitok z detstva jej pripomína už len zopár stôp po popáleninách na čele. A keď má spustenú ofinu, nevidno ich vôbec. Vďaka tomu je sebavedomejšia a nemá žiadny problém komunikovať s okolím.

Ako bábätko si hrozivo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Ak mám byť úprimná, jej spoločenský život je teraz oveľa bohatší, ako ten môj. Miluje spievanie, podľa učiteľov má veľký talent a dotiahne to ďaleko," dodala hrdo Clare.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu