Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžera (18) znetvoril absint: Spálil mi tvár, spravil zo mňa monštrum!

Jacka po nehode nespoznala ani vlastná mama Zobraziť galériu (3)
Jacka po nehode nespoznala ani vlastná mama (Zdroj: reprofoto the sun)

MAGALUF - Chcel sa ukázať pred kamarátmi a to nemal robiť. Krátko predtým, ako sa Jack Kirk chystal do seba hodiť pohárik absintu, mu totiž začala horieť tvár. Incident z neho spravil doslova monštrum, dnes už však vďaka množstvu plastík vyzerá takmer normálne.

Osemnásťročný Angličan išiel spolu s piatimi kamarátmi minulý september na dovolenku na Malorku. Jedného večera sa rozhodli posilniť ešte predtým, ako vyrazili do mesta. Jack si nalial absint, vypiť ho už ale nestihol.

"Práve som si k ústam prikladal pohár, keď si kamarát vedľa mňa zapálil cigaretu. Výpary z absintu sa okamžite vznietili a moja tvár začala horieť tiež. Oheň sa pomerne rýchlo podarilo uhasiť uterákmi, aj tak som ale vyzeral ako monštrum," spomína Jack na chvíle utrpenia.

Tínedžera (18) znetvoril absint:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto the sun)

Chlapec bol okamžite prevezený do nemocnice, kde podstúpil operáciu. Kožu na tvári mal plnú pľuzgierov a dva týždne preto musel nosiť ochrannú masku. Keď mu ju lekári dali dolu, od zúfalstva sa rozplakal. Necelý polrok po incidente však vyzerá takmer tak isto, ako pred ním. Absintu sa už v budúcnosti určite vyhne veľkým oblúkom.

Tínedžera (18) znetvoril absint:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto the sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu