Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rakytníkový olej

Rakytníkový olej Zobraziť galériu (2)
Rakytníkový olej

Obchod zdravia Biohome Vám predstavuje Rakytníkový olej, ktorého pozitívne účinky na obehový systém, kožu, sliznicu tráviaceho, močového a pohlavného ústrojenstva boli preukázané v moderných vedeckých výskumoch.

Vďaka biologicky aktívnym zložkám, ako sú napr. flavonoidy (vitamín P), karoténoidy, minerálne soli a mnohé ďalšie, zmierňuje zápalové stavy a bolesti a preventívne pôsobí v prípade ochorenia žíl a tepien, pri kožných chorobách a poraneniach kože, predchádza rozvoju trombózy.

Za svoju účinnosť vďačí svojim biologicky aktívnym zložkám, ako sú: flavonoidy, nazývané vitamínom P (predovšetkým veľké množstvo kvercetínu a rutínu), karoténoidy (180 mg/100 g), karotín, kyselina listová, vitamíny A, E, K, provitamín D (rastlinné steroidy), fytoncyty, triesloviny, minerálne soli (železo, bór, mangán), organické kyseliny (vínna, jablčná), nenasýtené mastné kyseliny (napr. kyselina oleínová).

Rakytníkový olej podporuje liečbu: žalúdočných a dvanástorníkových vredov a chorôb hrubého čreva, neutralizuje negatívne pôsobenie žalúdočných kyselín, zápalových stavov tráviaceho ústrojenstva, zápalových stavov slizníc (ústna dutina, pošva), hnačiek, kožných chorôb a poranení kože (mykóza, popáleniny, omrzliny, preležaniny, popraskané bradavky dojčiacich žien), ochorenia obehového ústrojenstva - predchádza rozvoju trombotického zápalu žíl, arterioskleróze a srdcovým infarktom, poškodenia slizníc po chemoterapii, hemoroidov, bolestivých trhlín konečníka.

Rakytníkový olej zároveň zvyšuje odolnosť organizmu a dopĺňa nedostatok vitamínov a minerálov. Je tiež známym a veľmi ceneným kozmetickým prostriedkom, pretože má pozitívny vplyv na pokožku a vlasy. Rakytníkový olej je možné užívať vnútorne i zvonku Vnútorne: Odporúča sa 5 kvapiek denne počas jedla v závislosti na druhu liečby.

Najlepšie je užívať olej priamo, prípadne zmiešaný s jogurtom, kefírom alebo kyslým mliekom. Za účelom dosiahnutia maximálneho efektu je vhodné spojiť vnútorné i vonkajšie užívanie. Zvonku: - na natieranie postihnutých miest - na výplachy ústnej dutiny a hrdla - vo forme obkladov - ako zložka pleťových a vlasových masiek Olej je možné miešať s krémami, balzamami a olivovým olejom.

Pre ďalšie informácie kliknite na www.biohome.sk

Bio Home
Zobraziť galériu (2)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu