Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

UFO nad vulkánom Popocatepetl: Je tu tajná mimozemská základňa?!

(Zdroj: YouTube)

MEXICO CITY - Fascinujúce zábery UFO, ktoré sa vznášajú nad známou sopkou Popocatepetl v Mexiku, sa stali zdrojom zaujímavých vedeckých špekulácií. Niektorí odborníci sa totiž domnievajú, že môže ísť o tajné miesto, kde sa stretávajú mimozemšťania.

Čiernobiele zábery natočené 21. februára pri Popocatepetl ukazujú zvláštne cigarové objekty, ktoré pravidelne prelietajú ponad vulkán a miznú. Iné zase podľa expertov zostávajú v pozadí. "Je to veľmi zaujímavé a nezdá sa, že by išlo o meteorický roj, pretože lietajú v rôznych trajektóriách a odlišnými rýchlosťami, ale zároveň všetky zamieria na rovnaké miesto," dodali.

Minulý rok prekvapil verejnosť záznam, na ktorom neidentifikované podlhovastné teleso vletelo rovno do ústia mexickej sopky. Odborníci z Medzinárodnej astronomickej únie vylúčili tvrdenia o meteorite a teórie, že by išlo o padajúce úlomky. Niektorí však skritizovali zábery a uviedli, že išlo iba o komplikovaný žart.

"Vyzerá, ako keby bolo do obrazu pridané. Zdá sa byť viac v popredí ako je sopka. Navyše je v okolí toho predmetu vidieť jemný tieň, z ktorého sa dá usúdiť, že video bolo počítačovo upravené," vysvetlil vtedy FBI špecialista Ben Hansen.

V Mexiku došlo iba vo februári až k ôsmim pozorovaniam UFO a niektorí si myslia, že boli zapríčinené tajnými testami nových amerických špionážnych lietadiel. Informoval portál austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu