Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Záhadné VIDEO: Do sopky Popocatepetl malo vletieť ďalšie UFO!

(Zdroj: YouTube)

MEXIKO CITY - Na novom videu, ktoré bolo urobené 30. mája o pol deviatej večer miestneho času, vidno záhadný objekt, ktorý vlieta do krátera mexickej sopky Popocatepetl. Neišlo by o prvé UFO, ktoré v krátkej dobe malo pristáť práve na tomto mieste. Podľa odborníka však môže byť všetko inak.

Mexická mediálna spoločnosť Televisa monitoruje všetky denné aktivity okolo sopky, ktorá sa nachádza asi 40 kilometrov južne od Mexico City. Vlani v novembri kamera zaznamenala, čosi čo vyzeralo ako jasne osvetlený objekt cigaretového tvaru, ktorý zrazu zmizol v hornej časti Popocatepetl. Vtedy hlavný analytik UFO Network Marc Dantonio uviedol, že išlo pravdepodobne o meteor.

Portál huffingtonpost.com mu preto predložil aj najnovšie video a požiadal ho o stanovisko. "Zdá sa, že zábery nie sú falošné. Zatiaľ to vyzerá, že môžu byť pravé," prezradil Dantonio s tým, že ide o časozberné video vytvorené z fotografií, z čoho vzniká dojem, že objekt sa pohybuje veľmi rýchlo. V skutočnosti však jeho rýchlosť zodpovedá letu komerčných lietadiel.

Podľa neho je síce ešte skoro na predčasné závery, ale mimozemšťania to pravdepodobne predsa len nebudú. "Som naklonený verzii, že video zachytáva dopravné prúdové lietadlo," uviedol Dantonio a dodal, že rovnako ako vysoká rýchlosť aj samotný zostup do krátera je iba optická ilúzia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu