Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena (23) je závislá na veľkom zadku: Má v ňom dva litre tekutín!

Veľký zadok je pre Karmello symbolom krásy Zobraziť galériu (3)
Veľký zadok je pre Karmello symbolom krásy (Zdroj: 4unews.com)

DETROIT - Tak veľmi túži mäť väčší zadok, že kvôli tomu neváha ohrozovať svoje zdravie. Mladá žena z Michiganu si do neho v priebehu troch rokov nechala vpichnúť už 54 injekcií neznámej tekutiny, ktoré nakupuje na čiernom trhu.

Karmello je černoška a tie sú známe tým, že majú väčšie pozadie ako belošky či Aziatky. Vlastný zadok sa jej však aj napriek tomu zdal malý, a preto si ho nechala zväčšiť dvoma litrami tekutiny.

Žena (23) je závislá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tlc.howstuffworks.com)

Zadnica dvadsaťtriročnej Američanky sa tak za posledných pár rokov zväčšila viac ako dvojnásobne. Ale aj to sa jej máli. V snahe mať "dokonalú postavu" si chce do nej nechať vpichnúť ďalších 36 injekcií. Matka štvorročného syna však nenavštevuje plastického chirurga, ale chodí do hotela za ženou, ktorá na takéto zákroky nemá licenciu.

Karmello si podľa lekárov zahráva s vlastným zdravím a životom. Tuk, ktorý vypĺňa jej zadok a boky, totiž predstavuje časovanú bombu. Nedávno absolvovala vyšetrenie u plastického chirurga Anthonyho Youna, ktorý ju varoval, že ďalšia injekcia by mohla mať fatálne následky.

Žena (23) je závislá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: 4unews.com)

Žena si podľa vlastných slov vstúpila do svedomia a rozhodla sa so svojou závislosťou bojovať, uviedol The Sun. Či sa megaveľkého zadku dokáže vzdať, ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu