Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Barbie (24) narástol megazadok: Udrží na ňom tanier so šiškami!

Aj takto sa dá zarobiť si na živobytie Zobraziť galériu (2)
Aj takto sa dá zarobiť si na živobytie (Zdroj: texags.com)

WASHINGTON - Štyridsaťdvaročná Barbie Edwardsová je tak posadnutá svojím zadkom, že sa roky napcháva nezdravým jedlom, len aby ho mala čo najväčší. To sa aj podarilo a teraz je vďaka tomu v balíku. Ľudia jej totiž platia za to, že na ňom udrží veci.

Trojnásobná matka na svojom kolosálnom pozadí dokáže udržať tácky s jedlom i pitím. Táto "výnimočná" schopnosť jej za posledných šesť mesiacov vyniesla v prepočte neuveriteľných 21 000 eur. "Svoj zadok a boky som kedysi nenávidela. Odkedy ale robím modelku, všetko je inak. Teraz mi zarábajú na živobytie," vysvetľuje. Veľký zadok sa hodí Barbie aj pri domácich prácach. Keď upratuje, vyloží si na neho čistiace prostriedky a má ich tak vždy poruke. Pri varení si zas na neho vykladá potraviny.

Barbie (24) narástol megazadok:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: texags.com)

Kariéra rozvedenej blondínky sa začala v Las Vegas, kam sa vybrala na výlet so svojou kamarátkou, uvádza denník The Sun. V nočnom klube ju oslovil modelingový skaut, ktorý ocenil jej veľké prednosti. "Najprv som si myslela, že si zo mňa robí srandu. Ale nakoniec ma presvedčil, aby som v štúdiu nafotila nejaké zábery," spomína na svoje začiatky.

Edwardsovú muži milujú. Každý deň od nich dostáva stovky mejlov so žiadosťou, aby im poslala fotky seba v spodnej bielizni alebo s tanierom plným šišiek či pizze na zadku. Takáto veľká postava jej však spôsobuje aj problémy; častokrát sa jej stáva, že uviazne v turnikete. V lietadlách a vlakoch si musí vždy zarezervovať dve miesta. Aj použitie verejných toaliet je pre ňu utrpením; široký zadok sa jej totiž oškiera o držiaky toaletného papiera, takže má potom na tele škrabance a modriny. V obchodoch zas pri kráčaní medzi regálmi z nich zhadzuje tovar.

Barbie si však aj napriek tomu svoje telo pochvaľuje a za nič by ho nevymenila. "Som sťastná, že ma za moju postavu už viac nekritizujú, ale naopak oslavujú. Chcem ukázať ostatným ženám, ktoré majú veľký zadok, že aj s ním môžu byť sexi a úspešné," dodáva.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu