Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zo ženy vidno iba obrovský zadok: Jej boky majú 240 cm!

(Zdroj: thesun.co.uk)

LOS ANGELES - Američanka Mikel Ruffinelliová (39) je svetovou rekordmankou a nezaslúžila sa o to žiadnym zásahom do svojho tela. Svoje 240-centimetrové boky sú podľa jej slov stopercentne prirodzené a dopracovala sa k nim po štyroch pôrodoch a aj vďaka dedičným predispozíciám.

Hoci príroda žene nadelila výšku iba 162 cm a obvod pása 101 cm, poriadne sa vyšantila na jej bokoch, ktoré z nej robia doslova atrakciu. Keď kráča po ulici, ľudia sa za ňou prekvapene otáčajú a šepkajú si zvyčajne dosť neslušné slová o jej zadku. Pre jej manžela je však tou najkrajšou ženou na svete a bujaré krivky doslova miluje. "Je prekrásna aj vo vnútri a jej sebadôvera a telo sú sexy. Keď ideme po ulici, vidím chlapov, ako sa za ňou obzerajú a som hrdý, že je moja," uviedol počítačový technik (40), s ktorým je zosobášená už desať rokov.

Napriek tomu, že Mikel má problémy zmestiť sa do dverí, v lietadle zaberie dve sedadlá a na sprche nemôže zavrieť dvere, nemieni sa v jedle nejako obmedzovať. Denne prijme približne 3000 kalórií, čo je viac ako odporúčaná dávka pre priemerného človeka. S radosťou konzumuje svoje obľúbené mexické jedlá, ale nepohrdne ani kurčaťom, darmi mora či syrom.

Na raňajaky do seba zvyčajne natlačí dve vajcia, párky, slaninu a šesť zemiakov. Na obed má vyprážanú rybu s hranolčekmi a večeru tvorí grilované kurča s ryžou a zemiakovou kašou. Medzi hlavnými jedlami si ešte dopraje arašidy, rôzne tyčinky a sušienky. To všetko jej už päť rokov pomáha robiť modelku pre stránku Big Beautiful Women.

"Páči sa mi, čo vidím pri pohľade do zrkadla a mám sa rada presne taká, aká som. Chcem, aby veľké ženy pochopili, že nemusia byť chudé ako modelky na mólach, aby boli krásne. Dúfam, že sa mi podarí inšpirovať ženy, aby sa na mňa pozreli a pomysleli si, "je šťastná vo svojom tele a má tie najväčšie boky na svete"," hovorí Mikel o svojej vízii do budúcnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu