Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Proroctvo, z ktorého mrazí: Nostradamus predpovedal pád meteoritu v Rusku!

Nostradamus podľa všetkého predpovedal pád meteoritu v Rusku
Nostradamus podľa všetkého predpovedal pád meteoritu v Rusku (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Nostradamus už pred niekoľkými stovkami rokov vedel, že Zem bude v roku 2013 čeliť hrozbám z vesmíru. Ešte desivejšie na jeho proroctve je to, že nebezpečné meteority sú vraj signálom konca sveta.

Nostradamus, ktorý sa narodil začiatkom 16. storočia, bol lekárom a zanieteným astronómom. Celý život sledoval oblohu a tvrdil, že z pohybu planét sa dá odvodiť a predpovedať budúcnosť.

Predpovede tohto slávneho Francúza sú väčšinou vyjadrené v metaforách a musia sa chápať z hľadiska aktuálnej doby. Veštec upozorňoval, že v roku 2013 sa budú na nebi čoraz častejšie objavovať záhadné svetelné úkazy. Nemusia pritom vždy pochádzať z vesmíru, ale môžu signalizovať začiatok vojny medzi dvoma mocnosťami.

"Na úsvite bude vidieť veľký oheň, ktorý sa spolu s hlukom bude šíriť smerom k severu. Svet bude umierať, budú počuť výkriky a smrť ich bude čakať zbraňami a hladom." Tieto slová vyznievajú vo svetle udalostí, ku ktorým došlo minulý piatok na ruskom Urale, až mrazivo.

Rusko meteor 3

Nostradamovo proroctvo síce nemusí znamenať koniec sveta, ale prinajmenšom zdôrazňuje rastúci vplyv kozmických telies na Zem. To sa potvrdilo práve v Čeľabinsku, hoci mnohí tvrdia že nešlo o žiadny meteorit, ale o tajnú americkú zbraň. Ruský kontroverzný politik Vladimir Žirinovskij napríklad vyhlásil: "Čo to trepete, aký meteorit? Vojnoví štváči a provokatéri testujú novú zbraň."

Ďalšie veštby židovského proroka sú už pomerne konkrétne. Tvrdil, že okrem toho, že sa často budeme potýkať s kozmickými telesami, budú vznikať kozmické stanice. Tie sa neskôr stanú predmetom sporov ohľadom ich prevádzky a zásobovania. Nostradamus vesmírne stanice videl ako jedinú nádej na prežitie ľudstva po tom, ako nenávratne zdevastuje Modrú planétu, napísal Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu