Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Kuriozita z Ruska: Žena na čerpačke umýva auto benzínom!

(Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Videá z Ruska majú už tradične vysokú sledovať kvôli neuveriteľným príbehom, ktoré sa vraj dokážu stať iba v tejto krajine. Dosvedčuje to aj prípad ženy, ktorá z nevysvetliteľných dôvodov začala polievať čelné sklo svojho štvorkolesového tátoša benzínom, a to priamo na čerpacej stanici.

Video sa objavilo v pondelok na portáli YouTube a zachytáva kurióznu situáciu na nemenovej benzínke niekde v Rusku. Čo malo byť účelom toho, že žena začala polievať čelné sklo svojho auta vysoko horľavou látkou priamo z tankovacej pištole, sa asi tak skoro nedozvieme, ale zjavne sa tento čin nepozdával zamestnancovi, ktorý keď to zbadal, okamžite k nej pribehol a hadicu jej vzal z ruky.

Žene možno iba došla nemrznúca zmes do ostrekovačov a potrebovala ju niečím nahradiť, ale jej voľba vyzerá byť ako z veľkej knihy tých najväčších hlúpostí. Nehovoriac o tom, že aj interiér jej auta musel sálať poriadne nepríjemným zápachom. Pri jej šikovnosti tak treba dúfať, že si pri svojom aute neskôr ešte nezapálila.

Umývanie čelného skla benzínom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu