Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Príšera na VIDEU: Takto sa majú líčiť párty dievčatá v Británii!

(Zdroj: YouTube)

KENT/BRATISLAVA - Kate Payneová má síce iba dvadsať rokov, ale už je kozmetickým guru pre okolie Kentu, ktoré sa vyznačuje špecifickými požiadavkami. V prípade, že sa chce nejaká dievčina vydať na nočnú párty, mala by pozorne sledovať jej triky, ako dosiahnuť okúzľujúci vzhľad. Len by mala najprv rozpoznať, že ide o recesiu, ktorá si robí srandu z trendu líčenia žien v Británii.

Návodov na správne použitie mejkapu a pretvorenie zo sivej myšky na okúzľujúcu krásku je na YouTube nespočetne, ale niektoré z nich netreba brať príliš vážne. Tak je to aj v prípade videa, ktoré Kate uverejnila 6. januára a odvtedy si našlo už 170-tisíc divákov.

Určené je najmä pre tých, ktorí vedia, ako to chodí na bujarých večierkoch v Británii, kde ženy každého veku chodia oblečené v minišatách a otvorených topánkach na podpätku bez ohľadu na to, či je vonku 10 stupňov nad nulou alebo pod nulou. Nezriedka sa potom ráno prebúdzajú opojené alkoholom na neznámych miestach, alebo ich ratuje polícia. Ďalšou ich špecialitkou však býva výrazný mejkap, za ktorý by sa občas nemusel hanbiť ani klaun v cirkuse.

Podľa Kate, ak chcete zapadnúť, a nie ste práve dennou návštevníčkou solária, musíte použiť celé hromady krému s falošným opálením, ďalej rôzne druhy podkladového líčenia a netreba vynechať ani ceruzku na obočie, ktorou treba vytvoriť naozaj masívne oblúky. Po prezretí 10-minútového videa by sa mala z každej ženy stať odborníčka na to, ako sa v kolektíve uplatniť. Hoci pre nezainteresovaného človeka bude vyzerať skôr ako príšera.

Dievčaťu sa však zjavne podarilo trafiť klinec po hlavičke a v komentároch pod videom sa kopia úsmevné ohlasy, ktoré tvrdia, že naozaj vystihla podstatu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu