Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Hanba na festivale: Dievča zostalo visieť na plote, jej zadok videli stovky ľudí!

(Zdroj: YouTube)

MELBOURNE - Ako malé deti sme sa zvykli škriabať cez ploty a občas si to odnieslo aj naše oblečenie. Istá dievčina v austrálskom Melbourne však naň doplatila nielen roztrhnutými šortkami, ale aj poriadnou hanbou.

Minulý piatok počas hudobného festivalu Soundwave sa mladá fanúšička rozhodla za prítomnosti ďalších stoviek okolostojacich preliezť oplotenie, ale jej zámer celkom nevyšiel podľa jej predstáv. Namiesto toho, aby sa ladne prehupla na druhú stranu, jej šortky sa vzadu zachytili o trčiace tyče plota a ona na ňom zostala chvíľu bezmocne visieť.

Napokon to látka nevydržala, krátke nohavice sa roztrhli a ona ukázala svoj zadok a nohavičky všetkým prítomným, ktorí tento nevydarený pokus ocenili potleskom a hulákaním. Samozrejme pri takýchto príležitostiach nikdy nechýba ani pohotový mobilný telefón a kamera, takže dievčina sa nechcene stala hitom internetu a video na YouTube si už pozrelo vyše 500-tisíc užívateľov.

Dostať sa bližšie k vystúpeniu skupiny Blink 182 bolo prisilným lákadlom, ale nabudúce si mladá blondínka asi rozmyslí, kým zase niekam polezie. Informoval portál news.com.au.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu