Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Poštár (51) schudol takmer 300 kg, visí z neho 50 kg kože!

Paul je ľahší o bezmála 300 kg a v chudnutí pokračuje Zobraziť galériu (2)
Paul je ľahší o bezmála 300 kg a v chudnutí pokračuje (Zdroj: nuttynewstoday.com)

IPSWICH - Paul Mason bol kedysi so svojimi 450 kilogramami najťažším mužom na svete. Vďaka operácii sa mu podarilo schudnúť takmer dve tretiny zo svojej hmotnosti. Teraz bojuje s ďalším problémom - prebytočnou kožou, ktorá mu znemožňuje poriadne chodiť.

Päťdesiatjedenročnému mužovi v roku 2010 chirurgicky zmenšili žalúdok. Odvtedy schudol viac ako 280 kilogramov a v tomto trende mieni pokračovať. Najprv sa však musí zbaviť prevísajúcej kože vážiacej 50 kíl. Poisťovňa mu odkázala, že potrebný zákrok preplatí len pod podmienkou, keď sa mu počas nasledujúcich dvoch rokov podarí udržať si stabilnú hmotnosť.

Poštár (51) schudol takmer
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: nuttynewstoday.com)

"Potrebujem tú operáciu teraz a ďalšiu zrejme budem potrebovať o štyri-päť rokov. Nemôžem si dovoliť čakať, tej kože sa musím zbaviť čo najskôr, aby som mohol ďalej chudnúť," vysvetľuje nešťastný Paul.

Bývalý poštár sa začal prejedať pred zhruba štvrťstoročím po tom, ako sa s ním rozišla priateľka a zomrel mu otec. Stres u neho vyvolal kompulzívnu poruchu prijímania potravy, kvôli čomu denne skonzumoval 20 000 kalórií, desaťkrát väčšie množstvo, ako je potrebné u dospelého muža. Paul dúfa, že zdravotná poisťovňa svoje rozhodnutie prehodnotí a pomôže mu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu