Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Deň bez mamy: Toto robili otec a syn, keď boli sami doma!

Chlapi si poradili aj bez ženy
Chlapi si poradili aj bez ženy (Zdroj: YouTube)

KANSAS CITY - Väčšina žien si potrpí na poriadok vo svojej domácnosti a rodine a taká je aj Stephanie Ramosová z Missouri. Nedávno sa s manželom dohodla, že natočí seba aj ani nie dvojročného syna na kameru v dobe, keď ona nie je doma. Bola totiž zvedavá, ako si bez nej poradia. Výsledok stojí za to.

Stephanie mala pár dní pred Vianocami v práci poobedňajšiu smenu. Chcela vidieť, čo robia jej muži vtedy, keď nie je nablízku, a tak pre ňu jej partner Emio natočil seba a ich 21-mesačného Xaviera na video.

Zrýchlený záznam sa začína tým, ako otec so synčekom na rukách prichádza do obývačky, kde je veľká krabica plná hračiek. Tie malý nezbedník vysype na zem a začína sa nimi prehrabávať. Izba časom mení svoju podobu; stáva sa z nej doslova skladisko zahádzané jedlom a inými vecami, ktoré dvojici spríjemňujú popoludnie bez mamy.

Keďže Emio je ale vzorný manžel, obývačku na konci dňa uprace. Svojej žene tak dokázal, že sa vie bez problémov postarať o malé dieťa. "Chvíle s Xavierom sú pre nás veľmi vzácne. Teraz je síce ešte malý, ale ani sa nenazdáme a zrazu bude mať trinásť rokov. Video som urobil na pamiatku a taktiež preto, aby Stephanie videla, že keď nás nechá doma samých, nemusí sa ničoho báť. A dokonca ani neporiadku," poznamenal s úsmevom sympatický mladík.

Deň bez mamy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu