Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kráľovná mejkapu: Má len 18 rokov, ale už vyráža dych!

Emma dokáže s make-upom divy.
Emma dokáže s make-upom divy. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Angličanka Emma Picklesová sa dokáže vďaka mejkapu zmeniť v takmer každú filmovú postavu či celebritu. Hoci má iba 18 rokov, už teraz prostredníctvom svojich video návodov na internete zarába slušné peniaze. Ku svojej záľube sa však nedostala kvôli sláve, ale v snahe prekonať hanblivosť.

Emma mala dlho problémy s vystupovaním na verejnosti. Bála sa hovoriť pred spolužiakmi a vyhýbala sa spoločenským akciám. "Spanikárila som aj vo chvíli, keď som mala zdvihnúť telefón. Z domu som radšej nevychádzala bez poriadnej vrstvy mejkapu," uviedla Emma.

Práve záľuba v líčení jej nakoniec pomohla prekonať strach. Jej začiatky neboli nijako slávne, ale časom objavila nové techniky a výrazne sa zlepšila. Keď cítila akú takú istotu, na internete zverejnila vlastné videá, v ktorých okrem iného predvádzala aj rozsiahle premeny v rôzne populárne alebo filmové postavy.

Prvé sa na nete objavilo pred rokom a zaznamenalo veľký úspech. Z reklamy zobrazovanej vo videách má dokonca príjmy, ktoré ju pokojne uživia. "Vôbec mi nenapadlo, že by moje videá mohli byť tak úspešné. Je to skvelé," okomentovala Emma svoj triumf.

Teraz sa chce odsťahovať od matky a postaviť sa na vlastné nohy. Túži zostať pri líčení a láka ju predovšetkým práca pre film alebo televíziu. Informoval portál novinky.cz.

Make-up premena 2

Make-up premena

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu