Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zvrátené plastikové modelky pribúdajú: Živá Barbie už má vernú kópiu!

Olga Oleynik (vpravo) akoby z oka vypadla Valerii Lukyanovej. Obe sú posadnuté plastikovou podobou na bábiku Barbie. Zobraziť galériu (10)
Olga Oleynik (vpravo) akoby z oka vypadla Valerii Lukyanovej. Obe sú posadnuté plastikovou podobou na bábiku Barbie. (Zdroj: Facebook)

MOSKVA – Neuveriteľné! Podobať sa na bábiku Barbie je snom mnohých dievčat, ktoré s touto hračkou trávia svoje detstvo. No zatiaľ čo väčšina z tejto predstavy vyrastie, niektoré sa vyumelkovaným imidžom stanú doslova posadnuté. Po šokujúcej plastikovej premene Valerie Lukyanovej (21) sa s navlas rovnakou úpravou pochválila aj Olga Oleynik (24).

Plastiky ako spoločná vášeň? Len pred mesiacom sme vás na Topkách informovali o ukrajinskej blondínke Valerii Lukyanovej, ktorej životným poslaním sa stala vierohodná podoba s bábikou Barbie. Jej početné plastiky síce väčšina internetových fanúšikov odsudzuje, nájdu sa však aj výnimky, pre ktoré sa stáva idolom. Jednou z nich je Olga Oleynik, ktorá sa na ňu podobá ako vajce vajcu.

To, že ukrajinské rodáčky absolvovali už aj spoločné fotenia, nie je nijaká náhoda. Spoločný totiž nemajú len svoj zovňajšok ako zo sveta hračiek či z inej galaxie. „Stretli sme sa na internete pred piatimi rokmi,“ prezradila Valeria, ktorá podobne ako Olga pochádza z mesta Odessa. „Čudovali sme sa našej podobnosti. Mali sme rovnaký účes, mejkap a dokonca podobný spôsob obliekania. Naši priatelia si mysleli, že sme pokrvné sestry,“ vysvetlila, čo ich vlastne spojilo.

Olga, ktorá svoju identitu zvyčajne ukrýva pod prezývkou Dominica, je so svojou dvojníčkou vraj spriaznená aj inak ako vonkajším zjavom. „Naozaj sme sestry, ale len na duchovnej úrovni. Máme rovnaký výzor a životný štýl,“ pokračovala vo vysvetľovaní Valeria. Podľa miestnych zdrojov sa obe dievčatá živia tým, že poskytujú spirituálne sedenia, za ktoré si účtujú viac než 50 eur. Zákazníkov lákajú práve svojím netradičným zovňajškom. Už čoskoro však rozšíria svoje pôsobenie za veľkú mláku.

 „Plánujeme sa čoskoro presťahovať do Ameriky. Dominicin priateľ žije v USA a môj manžel tam chce tiež rozbehnúť biznis. Nebudem sa v zahraničí nudiť. Som často pozývaná na fotenia a párty,“ vykresľuje svoje predstavy o budúcnosti 21-ročná plastiková maniačka. Sebavedomie jej nechýba a marketingové stratégie zrejme takisto nie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu