Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

"Orál" naživo: Moderátorka (52) sa na Silvestra vrhala kolegovi do rozkroku!

Kathy to podľa mnohých s
Kathy to podľa mnohých s "orálom" na Silvestra prehnala (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Aj sranda má svoje medze a netreba to preháňať. Podľa mnohých za hranicu slušnosti zašla americká herečka, ktorá sa živí aj ako príležitostná moderátorka, keď sa v priamom prenose niekoľkokrát pokúsila pobozkať genitálie svojho kolegu.

Za toto fanúšikovia asi nezatlieskajú! Kathy Griffinová, ktorú môžu Slováci poznať zo seriálu Správna Susan, už šesť rokov po sebe moderuje silvestrovské vysielanie na spravodajskej stanici CNN. Tento rok to ale so svojím povestným humorom poriadne prepískla.

Počas priameho prenosu z newyorského námestia Time Square totiž sexuálne obťažovala spolumoderátora Andersona Coopera. Opakovane sa mu vrhala medzi nohy v snahe poskytnúť mu orálny sex. Keď sa to Cooper snažil elegantne zamaskovať, len zahlásila: "Vieš, že to chceš. Toto by som mohla robiť celú noc." Štyridsaťpäťročný Anderson je navyše gay, takže nevhodné správanie kolegyne mu vôbec nebolo príjemné.

Diváci na perverznosti známej ryšavky zareagovali okamžite a zvozili ju pod čiernu zem. "Je to nechutná štetka. V priamom prenose bozkáva Cooperov rozkrok a my sme nútení sa na to pozerať. Fuj!," okomentoval televízny trapas jeden z nich.

Nie je to prvýkrát, čo sa Griffinová postarala o škandál. Napríklad minulý rok sa na Silvestra v živom vysielaní vyzliekla do spodnej bielizne a nechýbali ani štipľavé nadávky. Niektorí ľudia jej vyčítajú, že sa snaží byť vtipná za každú cenu, pričom mnohokrát skôr strápni samú seba, než pobaví ostatných.

Orálny sex v priamom prenose

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu