Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Opilec žaluje lekára: V bezvedomí mu vykonal orál, policajt sa prizeral!

Hal Weston
Hal Weston (Zdroj: cache county police)

LOGAN - Muž z Utahu sa súdi s miestnym policajtom za to, že ho neochránil pred sexuálnym obťažovaním, ktorému bol vystavený v nemocnici. Tam mu po tom, ako odpadol, jeden zo zdravotníkov poskytol orálny sex.

Brett Jensen zažaloval dôstojníka Jamesa Galea, regionálnu nemocnicu v meste Logan a jej zamestnanca Hala Lavauna Westona, pretože sa podľa neho proti nemu spikli, aby ho mohli zneužiť.

Všetko odštartovalo Jensenovo opilecké vyčíňanie, keď močil na verejnosti a na okoloidúcich ľudí vykrikoval oplzlosti. Na základe viacerých sťažností ho prišla zadržať policajná hliadka. Počas prevozu na stanicu však v aute odpadol a tak ho odviezli do nemocnice.

V dokumentoch žalujúcej strany sa píše, že dôstojník nechal opilca v bezvedomí napospas Westonovi (46), ktorý zneužil jeho vtedajšiu indispozíciu a vykonal na ňom orálny sex. "Bol som spútaný a on to využil. Keď som sa prebudil, nachytal som ho, ako mi oblizuje penis," uviedol Jensen na súde. Gale sa údajne všetkému prizeral, pričom voči zvrhlému zdravotníkovi vôbec nezakročil.

Westona krátko nato zatkli a obvinili z násilnej sodomie. Taktiež prišiel o prácu. Jensen teraz žiada finančné odškodnenie za emocionálnu ujmu, ktorú pri akte utrpel. Súdne pojednávanie bolo odročené na neurčito. O prípade informoval The Huffington Post.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu