Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ľubomír Feldek to na Sheraton Eveningu ukázal farmárom

Ľubomír Feldek predstavil okrem svojej tvorby aj svoju obľúbenú speváčku Suzie Zobraziť galériu (10)
Ľubomír Feldek predstavil okrem svojej tvorby aj svoju obľúbenú speváčku Suzie (Zdroj: Amber’s Bar)

Benefičný večierok Sheraton evening je spojením rôznych generácii, známych tvárí a hlavne všetkých ľudí, ktorí chcú podporiť dobrú vec. Patrónom tohto vydania Sheraton Evening sa stal Ľubomír Feldek. Vždy iná zaujímavá osobnosť prezentuje na Sheraton Eveningu svoju tvorbu a zároveň uvádza do spoločnosti ďalšieho umelca.

V tomto prípade to bola už dobre známa, no mladá speváčka Suzie v doprovode so skladateľom a klavírnou ikonou Branislavom Hroncom. Akciu s benefičným výťažkom podporil aj maliar a blízky priateľ pána Feldeka, František Guldán. Deje sa tu pravidelne jedinečný rituál s legendárnym šampanským Moet, ktorý si môžu vyskúšať všetci návštevníci Amber’s baru v hoteli Sheraton. Sheraton Evening sa tu deje každý mesiac. Na akcii bolo mnoho známych tvárí, medzi inými aj Oľga Feldeková, Veronika Husárová, či Erika Judínyová, ktorá tu nakrúcala aj svoju prominentnú Smotánku. Dokonca tu bola aj partička aktuálnych farmárov, ktorým trošku samozrejme zaskočilo pri záverečných slovách pána Feldeka. Vo finále príhovoru totiž, o ich prítomnosti nič etušiaci pán Feldek, vyzval všetkých, aby prehodnotili svoju orientáciu na kultúru a nepozerali farmárov a iné stupidity. Tento prejav zožal veľký úspech a potlesk od plného baru v Amber’s. Paradoxne aj u farmárov. Bez ohľadu na svoj spoločenský status, nastúpili o polnoci všetky známe tváre do 10-metrovej americkej limuzíny s názvom The2013, popisom www.luxurylimo.eu, so slovami: „Vidíme sa na afterpárty“ a už ich nebolo... 

Agentúra Cherry&Cherry, ktorá tento projekt vytvára nás pozvala aj na ďalšie vydanie, ktoré bude už 12.januára 2013 so známou Lýdiou Eckhardt a jej vzácnymi hosťami.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu