Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozboril zaskočil Judínyovú kvôli Skrúcanému: Moderátorku takto šokoval!

Vilo Rozboril pokľakol pred Eriku Judínyovú a opýtal sa jej, či môže byť v novom roku svadba. Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril pokľakol pred Eriku Judínyovú a opýtal sa jej, či môže byť v novom roku svadba. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Toto nečakala! Počas nakrúcania markizáckeho silvestrovského prípitku ostala moderátorka Smotánky Erika Judínyová v poriadnom šoku. Zaskočila ju otázka od Vila Rozborila. Ten pred partnerkou Štefana Skrúcaného pokľakol a opýtal sa jej, či môže byť v novom roku svadba.

Tvár Modrého z neba Vilo Rozboril sa počas nedávneho nakrúcania novoročného markizáckeho prípitku postaral o prekvapenie, ktoré nikto nečakal. A už vôbec nie Erika Judínyová. Moderátor znenazdajky pokľakol pred partnerkou Štefana Skrúcaného s otázkou: „Tento rok si našla životnú lásku, takže v novom roku môže byť svadba?“ Plavovláska zostala zaskočená. „Rok 2012 bol super aj z hľadiska lásky. Neviem, čo bude, ale nevylučujem to,“ znela bezprostredná reakcia Judínyovej.

Dnes Erika spomína na kľačiaceho Rozborila s úsmevom, no vtedy stratila reč. Nečakala som, že bude toto riešiť. On to síce zobral humorne, ale ja som ostala šokovaná. Vilo však celú situáciu nakoniec zachránil, povedala pre Topky.sk moderátorka. Či však s priateľom Štefanom Skrúcaným plánujú svadbu, neprezradil ani jeden z nich. Nechceme tieto veci riešiť mediálne, zhodli sa v odpovedi partneri. 

Podobných prekvapení je ale v markizáckom Silvestri oveľa viac. Posledné sekundy starého roka s divákmi odpočítajú mnohé tváre známe z televíznej obrazovky. Okrem už spomínaných sa môžeme tešiť na Zlaticu Puškárovú, Martinu Šimkovičovú, Patrika Hermana či Petra Varinského. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu