Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Športovcovi sa zlomil penis vo frajerke: Zverejnil svoju VIDEOspoveď!

Ray Elbe pri svojej spovedi.
Ray Elbe pri svojej spovedi. (Zdroj: YouTube)

Bývalý ultimátny bojovník Ray Elbe si vo svojom živote užil veľa bolesti z rán, ktoré utŕžil od súperov, ale žiadna sa nedala porovnať s tou, ktorú mu spôsobila jeho priateľka. O najdesivejšom zážitku, kedy sa mu počas sexu zlomil penis, porozprával vo videu na YouTube.

Elbovi sa stal osudným 3. december a sexuálne hry s priateľkou v Malajzii. Svoju hroznú skúsenosť si však nenechal iba pre seba, ale podelil sa o ňu s celým svetom. Vo videu, ktoré nahral na YouTube, prekvapujúco vecným tónom vysvetlil, ako k zraneniu prišlo.

"Mal som pohlavný styk so svojou priateľkou... a skončil zlomením, fraktúrou mojej penisovej kosti. Vážne je to možné, ľudkovia," prezradil Elbe s tým, že došlo k masívnemu krvácaniu a prevozu do nemocnice, kde sa podrobil akútnej operácii. Našťastie bola úspešná a lekári očakávajú plné zotavenie. "Bezpečný sex neznamená len nosiť kondóm!" varuje športovec.

Na osobnom blogu uviedol, že vyrozprávaním svojho príbehu chcel pomôcť ľuďom, aby sa nikdy nedostali do podobnej situácie, "pretože je to zážitok, ktorý by nikdy nikomu neprial". Zároveň sa poďakoval svojej partnerke, že celý incident zvládla po jeho boku a "úprimne dúfa, že nikto, kto toto číta, neutrpí rovnakú ujmu".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu