Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena (28) si dala zmenšiť žalúdok a teraz hrozí, že umrie od hladu!

Gemma nemá ďaleko od anorexie
Gemma nemá ďaleko od anorexie (Zdroj: sellyourstoryuk.com)

LONDÝN - Pre mnohé ženy by bola skutočnosť, že môžu jesť to, čo im hrdlo ráči a pritom nepriberať, za splnený sen. To ale nie je prípad mladej Britky, ktorá sa obáva, že po operácii žalúdka sa vyhladovie na smrť.

Dvadsaťosemročná Gemma Longová trpela celý život obezitou. Pred piatimi rokmi preto absolvovala bypass žalúdka, vďaka čomu za necelý rok schudla o sedemdesiat kilogramov. "Myslela som, že operácia vyrieši všetky moje problémy. Vedela som, že to zmení môj život, ale že ho prevráti úplne naruby, som nečakala ani v tom najhoršom sne," hovorí.

Dvojnásobná matka musí denne prijať až 3500 kalórií, inak hrozí, že zomrie od hladu. Problém spočíva v tom, že z väčšieho množstva jedla sa jej robí zle, a preto jej váha neustále klesá. V súčasnosti váži len 44 kíl a je už tak slabá, že dokáže prejsť sotva pár krokov.

"Nevládzem ísť ani vyzdvihnúť deti do školy. Schudnúť som chcela preto, aby som sa o ne dokázala lepšie postarať, ale dopadlo to bohužiaľ presne naopak. Bojím sa, že zomriem od hladu. Ľutujem, že som podstúpila ten zákrok," dodáva nešťastná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu