Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšie hororové VIDEO z výťahu: Ľudí zavreli s mŕtvolou!

Niet úniku. Pasažieri uviazli vo výťahu s mŕtvolou.
Niet úniku. Pasažieri uviazli vo výťahu s mŕtvolou. (Zdroj: YouTube)

RIO DE JANEIRO - Nedá si pokoja! Brazílska televízna stanica SBT pokračuje so svojimi hrôzostrašnými žartíkmi aj naďalej a ľaká nič netušiacich ľudí, ktorí v panickom strachu plačú a kričia, čo im pľúca stačia. Takto by totiž pravdepodobne reagoval každý, na koho by sa v zaseknutom výťahu zrazu vrhla mŕtvola, ktorá vystúpila z truhly.

Po tom, ako pasažierom vo výťahu robil spoločnosť "duch dievčatka" a ošetrovateľov na smrť vystrašila "chorá dôchodkyňa", mali tentokrát nevedomí účastníci šou Silvia Santosa možnosť si na vlastnej koži vyskúšať scénu z hororových filmov o oživlých mŕtvych.

Najnovší kúsok je opäť založený na veľmi jednoduchom nápade, kedy pracovníci pohrebníctva donesú k nešťastníkovi do výťahu truhlu, ale kým sa vrátia po veniec, dvere sa zatvoria a on zostáva s nepríjemnou rekvizitou sám. Samozrejme v jej vnútri sa ukrýva posmrtne nalíčený herec, ktorý si po strašidelnom rozblikaní svetiel, zrazu otvorí veko rakvy a vypadne z nej. Aby toho nebolo málo, telo postaršieho muža sa niekedy vypotáca von a príde až ku svojej nanajvýš rozrušenej obeti, ktorá by najradšej ušla, ale nemá kam.

Na cestujúcich vidno, ako sa ich zlý pocit v okamihu mení na stav obrovskej hrôzy a paniky, ktorý vedie k plaču, kríku, podupávaniu, búšeniu do dverí a totálnemu zúfalstvu, keď stláčanie tlačidiel výťahu nemá žiadny účinok. Nikto by totiž nezávidel žene, krčiacej sa v kúte pred zombie, ktorá si k nej kľakne a snaží sa jej dotknúť. A veľkú odvahu neprejavili ani muži. Tí boli rovnako vyplašení ako nežnejšie pohlavie. Najväčším hrdinom sa totiž ukázal byť mladík, ktorý použil svoju priateľku ako štít.

Zábery však ukazujú aj nečakané momenty, kedy sa hercovi jeho plán celkom nevydaril a on sa aj s truhlou zrútil na podlahu.

Mŕtvola vo výťahu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu