Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hororové VIDEO z fotokabínky: Žart, ktorý vám privodí infarkt!

Takto vyzerá človek tesne pred infarktom
Takto vyzerá človek tesne pred infarktom (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Najprv duch dievčatka či mŕtvola vo výťahu, teraz zombie ruka v ruke s vrahom vo fotokabínke. Ak ste si doteraz mysleli, že vás len tak niečo nevydesí, po zhliadnutí ďalšieho zo žartovných videí relácie Black Box Tv, zrejme svoj názor veľmi rýchlo zmeníte.

Predstavte si, že pokojne sedíte vo fotokabínke, sústredene s úsmevom od ucha k uchu sa dívate do objektívu, keď v tom na vás vyskočí z jednej strany vrah s krompáčom v ruke a z druhej živá mŕtvola. Pripomína vám to scénku ako vystrihnutú z hororu? Presne takú pripravili škodoradostní tvorcovia relácie Black Box TV pre niekoľko náhodných ľudí, ktorí mali po hroznom zážitku v kabínke zarobené na infarkt.

Prvou obeťou sa stal pán asi v strednom veku, ktorý sa ešte tesne predtým, ako "vyletel vtáčik", upravoval do dokonalosti. Vo chvíli, keď už k vytúženému "cvaknutiu" fotoaparátu chýbali iba sekundy, prišli na scénu herci prezlečení za vraha a zombie a svoju obeť obkľúčili. "Zomrieš!" kričali naňho. Muž vydesený na smrť nemal poňatia, pred ktorým z nich sa skôr brániť a kričal nech "ho nechajú na pokoji".

Škodoradostní herci ho však dlho dusiť nenechali a po par sekundách absolútneho strachu mužovi prezradili, že sa stal obeťou relácie Black Box TV. Pánovi ešte niekoľko minút, možno aj niekoľko dní, trvalo, kým sa z hororvého zážitku spamätal, cieľ tvorcov relácie s nádychom čierneho humoru však bol splnený - množstvo fotografií ľudí tesne pred srdcovým kolapsom.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu