Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Drsný príchod do práce: Japonca na chodbe naháňal dinosaurus!

Japonec uteká pred dinosaurom Zobraziť galériu (2)
Japonec uteká pred dinosaurom (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Istá japonská televízia si nedávno nepekne vystrelila zo zamestnancov jednej administratívnej budovy. Umiestnila do nej skrytú kameru, aby natočila, ako ľudia budú reagovať na prítomnosť tvora, ktorý vyhynul pred niekoľkými miliónmi rokov.

Nielen v Brazílii, ale už aj v Japonsku ľudia čoraz viac prichádzajú na chuť drsnému humoru, ktorý mnohých priviedol až na pokraj infarktu. V jednej televíznej šou sa postarali o natočenie scénky, ktorá kandiduje na najlepší televízny žart v histórii.

Video sa začína tým, ako mladík s kávou v ruke prichádza ráno do práce. Keď začuje krik kolegov, obzrie sa, aby zistil, čo sa deje. Vtom zbadá, ako sa spoza rohu vyrúti dinosaurus a uteká rovno za ním. Japonec si v snahe čo najrýchlejšie sa dostať do bezpečia ani nevšimol, že z tela vytŕčajú ľudské nohy oblečené v džínsoch. Na úteku dokonca niekoľkokrát zakopol.

Drsný príchod do práce:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Jeho vystrašená reakcia pobavila ľudí v štúdiu aj pri televíznych obrazovkách. Mladíkovi však do smiechu nebolo ani náhodou. Ešte hodnú chvíľu po kanadskom žarte sa mu dal z tváre vyčítať vydesený výraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu