Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Televízia po duchovi z výťahu ešte pritvrdila: Ľudia odpadávali od strachu!

Duch pripomínajúci film Vyháňač diabla.
Duch pripomínajúci film Vyháňač diabla. (Zdroj: live leak)

BRAZÍLIA - Brazílčania, ako sa zdá, sú veľmi škodoradostný národ a radi si uťahujú jeden z druhého. Po duchárskom videu z výťahu prichádza ďalší žartík z radov tej istej televízie, ktorá, súdiac podľa ich nedávnych počinov, si v oblasti čierneho humoru nekladie žiadne hranice.

Len v utorok sme písali o tom, ako si brazílsky kanál SBT vystrelil z ľudí tak, že im vo výťahu robil spoločnosť nevítaný hosť v podobe hororovo naštylizovaného dievčatka. Niektorí pasažieri od strachu takmer pustili do gatí.

Televízia má očividne veľmi zvláštny zmysel pre humor, pretože na web sa pred pár dňami dostalo ďalšie video z ich dielne s podobným zameraním. Tentokrát si zobrala na paškál nádejných opatrovateľov, ktorí sa mali starať o chorú dôchodkyňu. Vošli do tmavej miestnosti, kde svietila len jedna malá lampa, v domnienke, že v nej leží spomínaná pacientka.

Niekto v nej naozaj bol, ale určite nie človek, ktorého by očakávali. Akonáhle zazvonil budík, čo bol signál, že z neho majú dať dolu plachtu, zažili zrejme najkrušnejšie chvíle svojho života. Pod plátnom sa totiž zjavil netvor, ktorý nápadne pripomínal postavu posadnutú satan z hororu Vyháňač diabla.

Reakcie nastrašených ľudí tomu patrične zodpovedali. Hneď, ako desivú príšeru zbadali, vystrelili ku dverám a zbesene kričali o pomoc. Strach jednej dievčiny bol dokonca tak veľký, že odpadla. Ďalšia zas prejavila kúsok odvahy a začala ducha biť svojou kabelkou. Otázkou zostáva, či im tento krutý žart prišiel rovnako vtipný ako producentom, alebo sa ich naopak rozhodnú potrestať za to, že takto nepekne manipulujú s ľudskou psychikou.

Brazílsky čierny humor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu